Speedo Badedragt – Girls Placement Muscleback – Navy/Pink

300 kr.

Få en smukt designet og slidstærk badedragt til din datter. Perfekt til træning og svømning. Bestil nu og gør hende klar til vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900857388535 Kategori:

Speedo Badedragten Girls Placement Muscleback i farverne Navy/Pink er det perfekte valg til den ambitiøse svømmer. Badedragten er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil sikre dig optimal bevægelsesfrihed i vandet. Den flotte farvekombination af mørkeblå og lyserød giver et friskt og feminint udtryk, som vil få dig til at skille dig ud ved bassinkanten.

Badedragtens Muscleback-design giver dig en behagelig pasform og fleksibilitet under alle svømmebevægelser. Den let højtaljede benudskæring kombineret med den åbne ryg giver dig mulighed for ubegrænset bevægelse samtidig med at badedragten sidder behageligt og sikkert på kroppen.

Speedo er kendt for at producere badetøj af høj kvalitet, og denne badedragt er ingen undtagelse. Den er fremstillet i et slidstærkt og hurtigtørrende materiale, som sikrer lang holdbarhed og komfort gennem mange svømmetræninger og konkurrencer. Med badedragten fra Speedo kan du fokusere helt og holdent på din svømning og opnå dine bedste resultater.

Uanset om du træner i svømmehallen, deltager i en konkurrence eller bare nyder en svømmetur i ferien, vil denne Speedo Girls Placement Muscleback badedragt være din pålidelige følgesvend. Fordyb dig i vandets forfriskende element med stil og selvtillid med denne fantastiske badedragt fra Speedo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Speedo Badedragt – Girls Placement Muscleback – Navy/Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.