Molo Badedragt – UV50+ – Neve – Viola m. Glimmer

400 kr.

Opdag Molo Badedragt – UV50+ beskyttelse og stilfuldt design med glimmerdetaljer. Gør stranddage endnu sjovere.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900183099368 Kategori:

Giv dit barn en magisk og strålende sommer med Molo Badedragten Neve i Viola med glimmer. Denne fantastiske badedragt er ikke kun smuk at se på, men den er også designet med dit barns komfort og beskyttelse i tankerne.

Denne skønne badedragt er designet med en UV50+ beskyttelse, så dit barn kan lege og plaske i vandet uden bekymring for solens skadelige stråler. Den er fremstillet af høj kvalitets materiale, der er behageligt at have på, og som sikrer optimal bevægelsesfrihed.

Neve badedragten i Viola med glimmer er ikke kun praktisk, den er også utroligt stilfuld. Den smukke lilla farve med glimmerdetaljer giver et touch af glamour til dit barns sommergarderobe. Uanset om I tilbringer dagen på stranden, ved poolen eller bare leger i haven, vil denne badedragt sørge for, at dit barn ser fantastisk ud.

Med Molo Badedragten Neve i Viola med glimmer kan dit barn glide gennem sommeren med lethed og elegance. Lad dit barn skinne som en stjerne i denne skønne badedragt, og lad hende nyde solen i fuld komfort og beskyttelse. Kommer i størrelser fra 1 år til 8 år, så alle små piger kan få fornøjelsen af denne vidunderlige badedragt. Giv dit barn den bedste oplevelse denne sommer med Molo Badedragten Neve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Molo Badedragt – UV50+ – Neve – Viola m. Glimmer”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.