Billieblush Badedragt – Beach Capsule – Pink

340 kr.

Fang solen i denne smukke Billieblush badedragt. Med en blanding af stil og komfort er den perfekt til sommerdage ved stranden eller poolen.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901113321813 Kategori:

Denne smukke Billieblush badedragt fra Beach Capsule-kollektionen er den ultimative måde at bringe lidt glæde og farverig stil til stranden eller poolen. Designet i en feminin lyserød farve og prydet med et sødt sommerfuglemotiv på forsiden, vil denne badedragt helt sikkert være en favorit hos enhver lille strandløvinde.

Uanset om det er en sjov dag med vandpjaskeri eller afslapning under solen, så er denne badedragt det perfekte valg. Den er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer komfort og holdbarhed hele dagen lang. Den smigrende pasform og det stilfulde design vil få dit lille barn til at føle sig som en ægte stranddiva.

Med sine justerbare bånd ved skuldrene og det elastiske stof vil denne badedragt give optimal bevægelighed, så din lille én kan lege og svømme med lethed. Den søde sløjfe på ryggen giver et ekstra touch af charme.

Så tag din lille prinsesse med til stranden og lad hende stråle i denne dejlige Billieblush badedragt. En fantastisk kombination af stil, komfort og glæde, som vil gøre enhver sommerdag endnu mere mindeværdig. Dressing up has never been more fun.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billieblush Badedragt – Beach Capsule – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.