NAME IT Badedragt Zelia Double Cream

189 kr.

Fremhæv din stil med denne smukke NAME IT badedragt. Dobbelt stoflag giver komfort og støtte, perfekt til strandsæsonen.

Køb her

Varenummer (SKU): 1028300767636703 Kategori:

Gør dig klar til en dag ved stranden eller poolen med den smukke NAME IT Badedragt Zelia Double Cream. Denne badedragt er ikke bare en almindelig badedragt – den er en statement-piece, der vil få dig til at føle dig selvsikker og glamourøs på samme tid.

Det første, der vil fange din opmærksomhed ved denne dragt, er det smukke mønster i flere farver, der skaber en smuk tie dye-effekt. Dette mønster tilføjer en sjov og livlig dimension til badetøjet og giver dig et unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Badedragtens design er også enestående med sine let brede stropper og den let nedringede ryg, der giver dragten et elegant og feminint touch. Den er skabt i et blødt og behageligt materiale bestående af 80% polyamid og 20% elastan, hvilket sikrer en behagelig pasform og god bevægelsesfrihed, mens du nyder solen og vandet.

Med denne badedragt fra NAME IT vil du ikke bare svømme – du vil strutte af stil og attitude. Gør dig klar til at føle dig som en ægte badenymfe, der hviler i sin egen skønhed og selvtilstrækkelighed. Så tag springet, kast dig ud i bølgerne og lad denne dragt være din trofaste ledsager på dine vandeventyr.

Dyk ned i en verden af skønhed og elegance med NAME IT Badedragt Zelia Double Cream – din vejledning til en uforglemmelig sommer fyldt med sjov, solskin og selvfølgelig masser af stil. Gør dig klar til at erobre stranden og poolen med denne usædvanlige badedragt, der vil få dig til at skinne både inde og ude.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NAME IT Badedragt Zelia Double Cream”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.