NAME IT Badedragt Zeleo Brown Lentil

189 kr.

Opdag vores stilfulde NAME IT badedragt i en flatterende brun farve. Perfekt pasform og høj kvalitet til din næste strandtur. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 1028301462744205 Kategori:

Den smukke NAME IT Badedragt Zeleo Brown Lentil vil sætte gang i ethvert barns badedags eventyr med stil og komfort. Dragtens unikke leo-print i en jordnær brun farve kombineret med glimmerstropper tilføjer et strejf af glamour til strand- eller poollooket.

Fremstillet med omtanke af 80% polyamid og 20% elastan, sikrer denne badedragt en behagelig pasform, der følger barnets bevægelser uden at begrænse dem. Dragten er dobbelt i størrelsen 74/80, 86/92, 98/104, 110/116, hvilket giver mulighed for et længere brug og mere fleksibilitet i størrelsesvalget.

Udover sit stilfulde design og behagelige pasform er NAME IT Badedragt Zeleo Brown Lentil også nem at vedligeholde; den kan vaskes ved 40 grader, hvilket gør den ideel til den travle hverdag med aktive børn.

Med denne badedragt er dit barn klar til at erobre vandet med selvtillid og elegance. Lad dem skinne på stranden eller ved poolen i denne trendy badedragt fra Name it, der kombinerer lethed, stil og komfort på smukkeste vis. Gør badetiden til en sjov og mindeværdig oplevelse med NAME IT Badedragt Zeleo Brown Lentil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NAME IT Badedragt Zeleo Brown Lentil”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.