Tilbud!

Sofie Schnoor Antique White Badedragt – Str. 74

Original price was: 350 kr..Current price is: 140 kr..

Forkæl din lille fashionista med denne smukke Sofie Schnoor badedragt i antique white. Perfekt til sommerens strandture.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300134996647 Kategori:

Sofie Schnoor Antique White Badedragt er det ultimative valg til din lille engel på stranden eller ved poolen. Denne badedragt i strålende hvid med smukke detaljer i cremefarvet blonder og blondeblomster vil helt sikkert få din baby til at skinne på enhver sommerdag.

Med en kombination af 82% polyester og 18% spandex er denne badedragt ikke kun stilfuld, men også utroligt behagelig at have på. Stoffet er let og strækbart, hvilket sikrer, at din baby kan bevæge sig frit og komfortabelt.

Men det er ikke kun udseendet, denne badedragt har at byde på. Den er også designet med UPF 50-beskyttelse, der effektivt blokerer skadelige UV-stråler fra solen, så du kan være sikker på, at din lille én er godt beskyttet mod solens skadelige stråler.

Blonderne og blondeblomsterne tilføjer et strejf af elegance og sødme til denne badedragt, hvilket gør den til det perfekte valg til enhver mini-fashionista derude. Uanset om det er på stranden, ved poolen eller bare til en sjov poolfest derhjemme, vil denne badedragt skabe et tidløst og moderigtigt udseende.

Husk at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at denne skønne badedragt holder sig i top stand. Med Sofie Schnoor Antique White Badedragt i str. 74 vil din baby helt sikkert stjæle rampelyset og sprede glæde og stil overalt, hvor I går. Gør dig klar til en sommer fyldt med søde minder og smukke billeder i denne fantastiske badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sofie Schnoor Antique White Badedragt – Str. 74”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.