Tilbud!

Sofie Schnoor Antique White Badedragt – Str. 68

Original price was: 350 kr..Current price is: 140 kr..

Få en elegante og tidløse look på stranden med Sofie Schnoor Antique White badedragten i str. 68. Optimal pasform og stilfuldt design. Minimer dit aftryk med bæredygtige materialer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301338809620 Kategori:

Sofie Schnoor Antique White badedragten er det perfekte valg til din lille baby til de kommende sommerdage i solen. Med dens klassiske design i antique white farve og praktiske UPF 50-beskyttelse, sikrer du dit barn mod solens skadelige stråler, samtidig med at de ser søde ud på stranden eller ved poolen.

Denne skønne badedragt er lavet af en blød og strækbart polyester og spandex blanding, som giver optimal komfort og bevægelsesfrihed til din lille ene. Dragten er designet med justerbare stropper, så den kan tilpasses til perfekt pasform, og den søde rynkede detalje på brystet tilføjer et ekstra strejf af charme.

Udover at være stilfuld og behagelig at have på, er Sofie Schnoor Antique White badedragten også let at rengøre og vedligeholde. Følg blot de medfølgende vaske- og brugsanvisninger for at holde den i perfekt stand hele sommeren igennem.

Giv dit barn den ultimative kombination af stil, komfort og beskyttelse med Sofie Schnoor Antique White badedragten. Lad dem nyde solen og vandet med tillid og lethed, velvidende at de er klædt på i det bedste til strand- eller pooltid. Forkæl din lille én med denne skønne badedragt og skab uforglemmelige minder sammen i solen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sofie Schnoor Antique White Badedragt – Str. 68”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.