Tilbud!

Hummel Cala Badedragt Hydrangea – Str. 98

Original price was: 350 kr..Current price is: 140 kr..

Opdag den søde Hummel Cala badedragt i flot blåt design. Perfekt til aktive småbørn med UV-beskyttelse og behagelig pasform. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300905709756 Kategori:

Denne skønne Hummel Cala badedragt i farven hydrangea er det perfekte valg til din lille solstråle. Med sit blomsterprint og friske farver vil denne badedragt helt sikkert sætte gang i sommerstemningen. Den er designet i en behagelig blanding af 82% polyamid og 18% elastan, som sikrer en god pasform og optimal bevægelsesfrihed for dit barn under leg og svømning.

Badedragten har en klassisk facon med brede stropper og en flot rynkedetalje foran, hvilket giver den et feminint touch. Den er så behagelig at have på, at dit barn vil elske at bruge den både ved stranden og poolen hele sommeren lang. Med Hummel Cala badedragten kan dit barn føle sig tryg og se fantastisk ud samtidig.

Vær ikke bekymret for at vedligeholde denne badedragt, da den er nem at passe. Bare følg vaske- og brugsanvisningen, så holder den sig pæn og funktionel sæson efter sæson. Giv dit barn den bedste sommeroplevelse med denne skønne Hummel Cala badedragt, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på bedste vis. Lad hende stråle og have det sjovt i vandet med denne fantastiske badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hummel Cala Badedragt Hydrangea – Str. 98”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.