Tilbud!

That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 12 mdr/80 cm

Original price was: 300 kr..Current price is: 120 kr..

Forkæl din lille badebabe med denne søde og stilfulde badedragt i en lækker blå farve. Perfekt til leg ved stranden eller poolen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300669318518 Kategori:

Lad din lille én stråle som en stjerne på stranden eller ved poolen med den fortryllende That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt i størrelse 12 måneder/80 cm. Denne dragt er ikke bare en badedragt – det er en drøm, der går i opfyldelse for enhver lille eventyrlysten bader.

Med sit smukke design i en drømmende blå farve og metallisk glans vil din baby se både nuttet og moderigtig ud. Denne badedragt er ikke kun stilfuld – den er også designet med UV 50+ beskyttelse, så du kan være sikker på, at din lille elskling er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de leger og plasker i vandet.

Fremstillet af 30% metallisk stof, 65% nylon og 5% spandex, er denne badedragt ikke kun behagelig at have på, men også holdbar og let at bevæge sig rundt i. Den er designet med bevægelsesfrihed og komfort i tankerne, så din baby kan lege frit og ubesværet hele dagen lang.

Vaske- og brugsanvisningen følger med badedragten for at sikre, at den holder sig smuk og strålende vask efter vask. Lad din lille én opleve magien ved sommeren i en That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt og skab minder, der vil vare livet ud. Giv din baby det bedste af det bedste og lad dem skinne som en stjerne med denne fantastiske badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 12 mdr/80 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.