Tilbud!

That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 18 mdr/86 cm

Original price was: 300 kr..Current price is: 120 kr..

Skal dit barn være i centrum på stranden? Denne skønne badedragt er perfekt til de små svømmere. Findes i str. 18 mdr/86 cm. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300700257214 Kategori:

Drøm dig væk til varme sommerdage ved poolen eller stranden med That’s Mine Dream Blue Nicole badedragten. Denne fantastiske badedragt er ikke kun stilfuld, men den giver også den perfekte beskyttelse til din lille én.

Med en størrelse på 18 måneder og 86 cm passer denne badedragt perfekt til din aktive tumling. Den er designet med UV 50+ beskyttelse, så du kan være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod skadelige solstråler hele dagen lang.

Det smukke blå mønster og det feminine design gør badedragten til et must-have i din lille piges sommargarderobe. Materialerne, der er brugt til at skabe denne dragt, består af 30% metalisk, 65% nylon og 5% spandex, hvilket sikrer en behagelig pasform og optimal bevægelsesfrihed.

Vask og brug din That’s Mine Dream Blue Nicole badedragt med lethed ved at følge de medfølgende anvisninger. Så kan din lille engel nyde leg, sjov og solskin uden bekymringer. Gør dig klar til en sommer fyldt med smil, latter og uforglemmelige minder med denne fantastiske badedragt.

Lad din lille pige føle sig som en ægte stranddiva i denne drømmende badedragt fra That’s Mine. Så hop i den, tag fat i solcremen, og lad sommereventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 18 mdr/86 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.