Tilbud!

That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 2 år/92 cm

Original price was: 300 kr..Current price is: 120 kr..

Få din lille svømmer til at stråle i denne smukke og komfortable badedragt. I en liga for sig med unikt design og høj kvalitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300703895462 Kategori:

Med den fortryllende That’s Mine Dream Blue Nicole badedragt kan din lille én glide elegant gennem vandet med stil og komfort. Denne charmerende badedragt er designet med omhu og detaljer, der gør den til et must-have til sommerens solrige dage.

Med en UV 50+ beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod solens skadelige stråler, mens hun leger og plasker i vandet. Den bløde og strækbare sammensætning af 30% metalisk, 65% nylon og 5% spandex sikrer en behagelig pasform og bevægelsesfrihed, så din lille én kan udforske vandet med legende lethed.

Badedragtens elegante blå farve og de fine detaljer skaber en drømmende og unik look, der vil få dit barn til at skinne på stranden eller ved poolen. Med en flatterende pasform og holdbare materialer er denne badedragt ikke kun stilfuld, men også praktisk og langtidsholdbar.

Giv din lille vandprinsesse en uforglemmelig sommeroplevelse med That’s Mine Dream Blue Nicole badedragt. Lad hende føle sig som en sand dronning i vandet og skab minder, der varer livet ud. Så tag det første skridt mod en magisk sommer med denne fortryllende badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 2 år/92 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.