Tilbud!

That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 3 år/98 cm

Original price was: 300 kr..Current price is: 120 kr..

Forkæl din lille én med denne skønne og stilfulde badedragt fra That’s Mine. Perfekt pasform og høj kvalitet til strandture og svømmeture.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300742987322 Kategori:

Med That’s Mine Dream Blue Nicole badedragten kan dit barn se fantastisk ud og samtidig føle sig komfortabel og beskyttet under solen. Denne fantastiske badedragt er designet med både stil og funktionalitet for øje og vil helt sikkert gøre dit barn til en sand svømme-stjerne.

Med en størrelse på 3 år/98 cm passer denne badedragt perfekt til de små eventyrlystne børn, der elsker at lege ved stranden eller poolen. Badedragten er fremstillet med en UV 50+ beskyttelse, der sikrer, at dit barn er beskyttet mod solens farlige stråler. Uanset om det er en varm sommerdag eller en sjov ferie, vil denne badedragt sørge for, at dit barn kan lege og svømme uden bekymringer.

Med et stilfuldt design i drømmende blå nuancer og et strejf af metalisk glans vil denne badedragt helt sikkert få dit barn til at skille sig ud på stranden. Materialerne, der består af 30% metalisk, 65% nylon og 5% spandex, sikrer en behagelig pasform og en skræddersyet følelse, så dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet i vandet.

Derudover er denne badedragt let at vedligeholde, så du kan nyde den igen og igen. Bare husk at følge vaske- og brugsanvisningen for at holde badedragten i top stand. Med That’s Mine Dream Blue Nicole badedragten kan du give dit barn en fantastisk oplevelse ved vandet samtidig med at du sikrer, at de er beskyttet og ser godt ud. Så få fat i denne skønne badedragt og se dit barn skinne som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Dream Blue Nicole Badedragt – Str. 3 år/98 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.