Tilbud!

Molo Apricot Nalani Badedragt – Str. 74/80 cm

Original price was: 350 kr..Current price is: 140 kr..

Opdag Nalani badedragten fra Molo – en farverig og sjov badedragt til din lille én. Med UV-beskyttelse og unikt design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301828684431 Kategori:

Denne fantastiske Molo Apricot Nalani badedragt er det ultimative valg for din lille solstråle. Med sit smukke aprikosfarvede print og smarte design vil din lille pige føle sig som en ægte havfrue på stranden eller ved poolen. Badedragten er lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan, hvilket giver en behagelig pasform og god bevægelsesfrihed.

Badedragtens trendy design med krydsede stropper på ryggen og flæsedetaljer på benene tilføjer et ekstra touch af stil til din datters sommergarderobe. Med størrelsen 74/80 cm passer denne badedragt perfekt til små piger i alderen 9-12 måneder, og med dens høje kvalitet vil den holde til masser af sjov i vandet.

Molo er kendt for sit innovative og bæredygtige design, og denne badedragt er ingen undtagelse. Ved at vælge genanvendt polyester bidrager du til at skåne miljøet, samtidig med at din datter kan nyde en dragt, der både er stilfuld og holdbar.

Så gør din lille prinsesse klar til sol og sjov med denne skønne Molo Apricot Nalani badedragt. Lad hende svømme som en havfrue og skabe smukke sommerminder, mens hun stråler i denne fashionable og miljøvenlige badedragt. Et absolut must-have til sommerens eventyr ved vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Molo Apricot Nalani Badedragt – Str. 74/80 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.