Tilbud!

That’s Mine Summer Glow Gabbi Badedragt – Str. 3 år/98 cm

Original price was: 300 kr..Current price is: 120 kr..

Få dit barn til at skinne på stranden i denne farverige og søde badedragt. Designet i en perfekt pasform med UV-beskyttelse UPF 50+.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300220615815 Kategori:

Forestil dig dine yndlingsøjeblikke på stranden eller ved poolen – solen skinner, bølgerne bruser, og du slapper af i din strålende sommerglød. Med That’s Mine Summer Glow Gabbi badedragt kan du bringe den magiske sommerstemning med dig overalt, uanset om du er på ferie eller bare leger i baghaven.

Denne charmerende badedragt er ikke kun et beklædningsstykke, men en invitation til at udforske og nyde verden med stil og selvtillid. Med sit unikke design og flotte farver skiller den sig ud fra mængden, og din lille pige vil føle sig som en ægte strandgudinde, der stråler i solen.

Det skinnende stof er ikke kun smukt at se på, men det har også en UV 50+ beskyttelse, der giver ekstra tryghed og beskyttelse mod solens skadelige stråler. Så mens din lille eventyrer leger og plasker rundt, kan du slappe af og vide, at hun er i sikre hænder.

Med en blanding af 30% metallisk, 65% nylon og 5% spandex er denne badedragt ikke kun behagelig at have på, men den bevæger sig også med barnets krop, så hun frit kan udforske omgivelserne og have det sjovt uden begrænsninger.

Husk blot at følge de medfølgende vaske- og brugsanvisninger for at holde badedragten i perfekt stand og sikre, at både farver og form forbliver levende og smukke sæson efter sæson.

Så lad din lille solstråle skinne endnu mere med That’s Mine Summer Glow Gabbi badedragt. Giv hende friheden til at drømme stort, lege vildt og føle sig som den strålende stjerne, hun er – fordi hver dag er en ny mulighed for at skabe uforglemmelige minder og opleve magien ved en endeløs sommerglød.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Summer Glow Gabbi Badedragt – Str. 3 år/98 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.