Tilbud!

Molo Apricot Noelle Badedragt – Str. 98 cm

Original price was: 400 kr..Current price is: 160 kr..

Opdag Molo Apricot Noelle badedragt – med unikt design og UV-beskyttelse. Perfekt til små trendsettere. Find din størrelse nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300970405612

Lad din lille solstråle skinne i denne smukke Molo Apricot Noelle badedragt. Med sit livlige abrikosfarvede design og det sjove blomsterprint vil denne badedragt med sikkerhed bringe glæde og farve til enhver stranddag. Lavet af 85% genanvendt polyester og 15% elastan føles denne badedragt lige så blød og behagelig som den er bæredygtig.

Den lette og strækbare kvalitet sikrer, at din lille svømmer kan bevæge sig frit og ubesværet i vandet, mens den perfekte pasform sikrer, at intet går tabt under leg og svømning. Med Molo’s fokus på kvalitet og design er du garanteret et produkt, der både ser godt ud og holder i lang tid.

Det elegante rygdesign med krydsede stropper tilføjer et ekstra touch af stil og sikrer samtidig, at badedragten bliver på plads, uanset hvor meget din lille eventyrer hopper og plasker i vandet. Sørg for at følge vaske- og brugsanvisningerne for at bevare farver og pasform i topstand sæson efter sæson.

Giv din lille én det bedste af det bedste med denne fantastiske Molo Apricot Noelle badedragt – den perfekte kombination af stil, komfort og bæredygtighed til enhver stranddag eller poolfest. Lad din solstråle skinne og skabe minder i denne skønne badedragt, der med garanti vil få hovederne til at vende på stranden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Molo Apricot Noelle Badedragt – Str. 98 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.