Tilbud!

Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt – Str. 74

Original price was: 230 kr..Current price is: 92 kr..

Få din lille svømmer til at skinne på stranden med denne smukke Violet Ice Fabia badedragt fra Lil’Atelier. Perfekt til leg og svømning i str. 74.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300554171947 Kategori:

Drøm dig væk til en fortryllende sommerdag med den skønne Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt. Denne smukke badedragt er perfekt til din lille engel, uanset om I skal til stranden, poolen eller bare lege i haven. Med sit elegante lilla og blå mønster samt fine detaljer vil din lille pige føle sig som en ægte havfrue, der springer ud i det blå hav.

Badedragten er lavet af en blød og strækbar blanding af 80% polyamid og 20% elastan, der sikrer en behagelig pasform og god bevægelsesfrihed. Den er designet med en smigrende bådhalsudskæring, justerbare stropper og en flatterende rynkeeffekt på brystet. Den søde sløjfe og de små flæsedetaljer på skørtet tilføjer et ekstra touch af feminin charme.

Uanset om din lille prinsesse er en vandhund, der elsker at plaske rundt i vandet, eller foretrækker at bygge sandslotte på stranden, så vil hun stråle i denne skønne badedragt. Den smigrende pasform og det flatterende design gør den til det perfekte valg for enhver lille fashionista, der ønsker at se stilfuld ud, mens hun nyder solen og vandet.

Så lad din lille pige drømme sig væk til eventyrlige sommerdage i den fortryllende Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt. Gør hendes sommer endnu mere magisk med denne smukke og stilfulde badedragt, der vil bringe et strejf af elegance og charme til enhver strandtur eller poolfest. Lad hende føle sig som en ægte havfrue og skab minder for livet i denne vidunderlige badedragt fra Lil’Atelier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt – Str. 74”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.