Tilbud!

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 1-2 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Giv dit barn en sommerfyldt glæde med denne farverige badedragt. Perfekt pasform og høj kvalitet til små vandhunde. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300004481332 Kategori:

Skab uforglemmelige sommerøjeblikke med Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragten. Denne charmerende badedragt er designet til de små eventyrere i alderen 1-2 år og er den perfekte ledsager til sjove dage ved stranden eller poolen.

Med sit fantastiske blomsterprint og de søde sommerfugleærmer får din lille én en trendy og beskyttende badedragt i en klasse for sig. Den praktiske lynlås på ryggen gør det let at få dragten af og på, så I hurtigt kan komme ud i vandet og nyde solen.

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragten er ikke kun stilfuld, den er også funktionel. Lavet med Liberty fabrics og med et UV-beskyttende stof, der lever op til 801 standarden, kan du være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod solens skadelige stråler med UPF 50+.

Lad din lille én lege og udforske verden i fuld sikkerhed og komfort med denne skønne badedragt fra Petit Crabe. Skab magiske sommerminder og lad dit barn skinne som en stjerne i denne Poppy & Daisy Beaa badedragt, der ikke blot er en beklædningsgenstand, men en invitation til sjov og leg under solen. Giv din lille vandhund det bedste af det bedste og lad dem stråle i denne unikke og inspirerende badedragt fra Petit Crabe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 1-2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.