Tilbud!

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 2-3 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille prinsesse med denne skønne badedragt i friske farver og blomsterprint. Ideel til leg ved stranden eller poolen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300008143868 Kategori:

Tag din lille strandprinsesse med på eventyr i denne fortryllende Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragt. Denne skønne badedragt er designet til at skabe glæde og komfort for børn i alderen 2-3 år og vil helt sikkert bringe et strejf af elegance til enhver stranddag.

Med en praktisk lynlås på ryggen og korte sommerfugleærmer er denne badedragt ikke kun stilfuld, men også let at tage af og på. Lavet med Liberty-stoffer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at din lille én vil føle sig godt tilpas og se fantastisk ud samtidig.

Beskyt din elskede datter mod solens skadelige stråler med den indbyggede UPF 50+ UV-beskyttelse, der opfylder 801-standarden. På den måde kan I nyde lange dage på stranden uden bekymringer om solskoldning.

Med dens blomstermønster i smukke farver af røde og rosa blomster på en lys baggrund, vil din lille pige skille sig ud og føle sig som en sand prinsesse. Denne badedragt er ikke bare en beklædningsgenstand; det er en invitation til at udforske, have det sjovt og skabe uforglemmelige minder ved vandkanten.

Så tag din lille badenymfe i hånden og lad hende svømme, plaske og lege i stil med denne charmerende Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragt. Et must-have til sommerens eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 2-3 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.