Tilbud!

Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille med stil i denne søde badedragt fra Petit Crabe. Lavet af Liberty©-stof – perfekt til en sjov dag på stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300266686484 Kategori:

Denne fortryllende Petit Crabe Betsy B Beaa badedragt er ikke blot en beklædningsgenstand, men et kunstværk i sig selv. Med sit elegant design og vintage-inspirerede Liberty© stof, vil denne badedragt få dit lille englebarn til at stråle af glæde og sødme. Den bløde pastelfarvede hue og de korte sommerfugleærmer tilføjer en legende og yndefuld dimension til denne allerede charmerende dragt.

Når du klæder dit barn i den Petit Crabe Betsy B Beaa badedragt, kan du være tryg ved, at de er beskyttet mod solens skadelige stråler, da stoffet opfylder UPF 50+ standarden. Det betyder, at din lille skat kan lege og plaske i vandet uden bekymringer, mens de stadig er godt beskyttet mod solen.

Denne badedragt er ikke kun praktisk, den er også en fest for øjnene. Den delikate Liberty©-print tilføjer et tidløst og klassisk touch til dragten, som gør den til det perfekte valg til strandture, svømmetimer eller bare en sjov dag i solen.

Med lynlås på ryggen er det nemt at tage dragten af og på, hvilket gør det til en bekvem og stressfri påklædning for både dig og dit barn. Petit Crabe Betsy B Beaa badedragten er skabt med omtanke for detaljer og komfort, så dit barn kan føle sig godt tilpas og se fantastisk ud på samme tid.

Glæd dig til at se dit lille vidunder stråle i denne skønne badedragt, der kombinerer kvalitet, stil og solbeskyttelse på en enestående måde. Petit Crabe Betsy B Beaa badedragten er mere end bare tøj – det er et statement om kærlighed, omsorg og æstetik, der vil gøre enhver stranddag endnu mere magisk og mindeværdig. Gør dig klar til at skabe uforglemmelige sommerminder med denne unikke og inspirerende badedragt, der vil bringe smil og glæde til dit barns ansigt, hver gang de bærer den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.