Tilbud!

Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 5-6 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille prinsesse med denne smukke badedragt i Liberty® stof. Ideel til strandture og svømmeture. Gode fordele: UV-beskyttelse, hurtigtørrende og stilfuldt design. Perfekt til sommerens sjov.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300344845134 Kategori:

Spring ud i en hav af elegance og stil med den fortryllende Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt i strålende Liberty© stof. Denne badedragt er skabt til den modige og legesyge sjæl, der elsker at skille sig ud og være unik på stranden eller ved poolen.

Med en praktisk lynlås på ryggen og korte sommerfugleærmer er denne badedragt både funktionel og fashionable. Træd ind i et eventyr af farver og mønstre med det ikoniske Liberty© stof, der fortryller og fascinerer med dets livlige design. Du vil føle dig som en ægte prinsesse, der stråler af glæde og livsglæde, når du bærer denne badedragt.

Beskyt din lille én mod solens skadelige stråler med det tætsiddende stof, der har en UV-beskyttelse på UPF 50+. Du kan være sikker på, at dit barn er i trygge hænder med denne badedragt, der lever op til strenge kvalitetsstandarder og er testet for at sikre optimal beskyttelse mod solen.

Betyder det perfekte badetøj noget for dig? Så vil denne Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt være det ideelle valg for din lille trendsetter. Lad hende udforske verden af vandleg og sjov i denne drømmende badedragt, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse på en sublim måde.

Oplev magien i øjeblikket med denne fantastiske badedragt, der ikke kun er et stykke tøj, men en følelse af eventyr og frihed. Gør dig klar til at skabe minder for livet og udstråle ren glæde og skønhed i Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt i strålende Liberty© stof. Lad din lille én skinne som en stjerne og være den bedste version af sig selv i denne fortryllende badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy B Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 5-6 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.