Tilbud!

Petit Crabe Betsy D Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille badenymfe med en eksklusiv Petit Crabe badedragt i Liberty© stof. Perfekt til strandture og pool-leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300530491064 Kategori:

Denne fantastiske Petit Crabe Betsy D Beaa Badedragt er det perfekte valg til din lille fashionista på 1-2 år. Med sin unikke og stilfulde design vil denne badedragt med garanti være et hit ved poolen eller på stranden. Den smukke Liberty© fabric tilføjer et elegant touch, der skiller sig ud fra mængden.

Med en praktisk lynlås på ryggen er det let at få dragten af og på, hvilket er en stor fordel, når dit barn ikke kan vente med at hoppe i vandet. De korte sommerfugleærmer giver dragten et sødt og feminint udtryk samtidig med at de beskytter skuldrene mod solens stråler.

Beskyttelse mod solen er afgørende, når man tilbringer tid udendørs, og denne badedragt skuffer ikke. Med UPF 50+ beskyttelse kan du være helt tryg ved, at dit barns sarte hud er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler. Dragten er lavet af UV-beskyttende tekstiler, der opfylder de højeste standarder for solbeskyttelse.

Kvaliteten af denne badedragt er i top, da den er fremstillet med omtanke for både stil og funktionalitet. Dit barn vil elske at have denne dragt på, og du vil være glad for at se hende stråle af glæde og selvtillid, når hun bærer den.

Giv dit barn den bedste start på sommeren med denne skønne Petit Crabe Betsy D Beaa Badedragt. Lad hende føle sig som en ægte stranddiva og lad hende nyde solen i trygge og stilfulde rammer. Invester i kvalitet, stil og solbeskyttelse – din lille pige fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy D Beaa Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.