Tilbud!

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 3-4 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille havfrue med denne skønne Badedragt i str. 3-4 år fra Petit Crabe, med flotte Poppy & Daisy-mønstre. Designet i UV-beskyttende materiale til leg og sjov i solen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300940023936 Kategori:

Forestil dig din lille pige løbe rundt på stranden med lethed og elegance iført den smukke Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt. Denne badedragt er ikke blot en badedragt – den er et kunstværk skabt af de fineste Liberty-stoffer, der giver en luksuriøs følelse og et elegant udseende.

Med en praktisk lynlås på ryggen og korte sommerfugleærmer kombinerer denne badedragt stil med funktionalitet. Den sikrer, at din datter kan lege frit og ubesværet ved vandet uden at bekymre sig om solen, takket være det UV-beskyttende stof, der lever op til UPF 50+ standarden.

Badedragten Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa er ikke bare et beklædningsgenstand, det er en oplevelse, der giver din datter frihed til at udforske og nyde de varme solskinsdage uden bekymringer. Lad hende stråle som en smuk sommerfugl på stranden og føle sig selvsikker og elegant i denne unikke badedragt.

Forkæl din lille pige med det bedste af det bedste. Lad hende nyde det bedste fra Liberty-stoffer kombineret med enestående design og funktionalitet. Med Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt får I ikke kun en badedragt, I får en oplevelse fyldt med glæde, komfort og stil, der vil gøre strandturen endnu mere mindeværdig. Invester i kvalitet, stil og beskyttelse med denne enestående badedragt i størrelse 3-4 år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 3-4 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.