Tilbud!

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 5-6 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Få din lille solstråle til at stråle i denne eventyrlige badedragt fra Petit Crabe. Perfekt pasform, UV-beskyttelse og superblødt materiale.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300943662184 Kategori:

Oplev en verden af eventyr og sjov med den fortryllende Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragt. Fremstillet med omhu og kærlighed til detaljerne, er denne badedragt designet til at skabe uforglemmelige minder ved poolen eller stranden. Med sit unikke blomsterprint og smukke farvesammensætning bringer denne badedragt et strejf af legende elegance til din lille badenymfe.

Denne badedragt er ikke kun smuk, den er også praktisk og behagelig. Med en smart lynlås på ryggen er det nemt at skifte ind og ud af dragten, så din lille kan komme hurtigt i vandet og nyde legen uden besvær. De korte sommerfugleærmer tilføjer et sødt og feminint touch samtidig med at de beskytter mod solens skarpe stråler.

Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragt er lavet af Liberty-stof, kendt for sin høje kvalitet og blødhed mod huden. Stoffet har en UPF 50+ rating, der garanterer den bedst mulige beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler i overensstemmelse med standard 801. Så du kan have ro i sindet, mens din lille nyder solen og vandet.

Med denne badedragt kan du skabe magiske øjeblikke og uforglemmelige øjeblikke sammen med din lille badenymfe. Lad hende føle sig som en ægte vandprinsesse og oplev glæden ved leg og eventyr i denne fantastiske Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa badedragt. Giv din lille badenymfe en dragt, hun vil elske og værdsætte, mens I skaber minder for livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Poppy & Daisy Beaa Badedragt – Str. 5-6 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.