Tilbud!

Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Forkæl din lille eventyrer med en Petit Crabe Betsy B Peeter Pan badedragt lavet af Liberty© fabric. Komfort og stil til stranden i str. 1-2 år. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301159568076 Kategori:

Skal din lille prinsesse skinne som en stjerne på stranden eller ved poolen? Så er Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric det perfekte valg. Denne fantastiske badedragt er ikke kun smuk men også praktisk. Med dens elegante design og smarte funktioner vil din lille skat se strålende ud, samtidig med at hun kan nyde en dag fuld af leg og sjov i solen.

Med en praktisk lynlås på ryggen er det nemt at tage badedragten af og på, så din datter kan komme hurtigt i vandet og have det sjovt. De lange ærmer og Peeter Pan krave giver ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler, samtidig med at de tilføjer et strejf af elegance til dragtens design.

Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt er lavet med Liberty© fabric, en luksuriøs og blød tekstil, der føles behagelig mod huden og giver en let og åndbar pasform. Stoffet er også UV-beskyttende og opfylder 801-standarden, hvilket betyder, at din datter får den bedst mulige beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Denne badedragt er ikke kun smuk og behagelig, men også holdbar og let at holde ren. Den er designet til at modstå slid og bevare sin flotte farve og form, selv efter gentagne gange i poolen eller havet. Så din datter kan nyde sin Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt igen og igen, sæson efter sæson.

Giv din lille engel en badedragt, der ikke kun ser godt ud, men også giver hende den bedst mulige beskyttelse og komfort, så hun kan være den strålende stjerne i enhver strand- eller poolfest. Med Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric får din datter en dragt, der kombinerer stil, funktionalitet og kvalitet på den mest fortryllende måde. Lad hende skinne som en diamant med denne uimodståelige badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric – Str. 1-2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.