Tilbud!

Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric – Str. 2-3 år

Original price was: 400 kr..Current price is: 200 kr..

Oplev frihed og stil med Petit Crabe’s Betsy B Peeter Pan badedragt lavet af Liberty© stof til de små. Perfekt til leg og solskin.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301164032875 Kategori:

Nogle gange er det de små ting, der gør den største forskel. Og det er netop tilfældet med Petit Crabe Betsy B Peeter Pan badedragten i str. 2-3 år. Denne unikke badedragt kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en fantastisk måde, der vil få dit barn til at skille sig ud fra mængden.

Med en elegant Peeter Pan krave og smart lynlås på ryggen er denne badedragt ikke bare en almindelig badedragt – den er et modeudtryk og en statement-piece i sig selv. Det slidstærke materiale er fremstillet af Liberty© fabric, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er behageligt at have på dagen lang.

Beskyt dit barns sarte hud mod solens skadelige stråler med denne badedragt, der er lavet af UV-beskyttende tekstiler i overensstemmelse med 801-standarden. Du kan nyde en dag på stranden eller ved poolen med ro i sindet, velvidende at dit barn er godt beskyttet mod solen.

Giv dit barn en unik og stilfuld badetøjsoplevelse med Petit Crabe Betsy B Peeter Pan badedragten. Lad dem udforske og lege med frihed og stil, samtidig med at de er godt beskyttet mod solen. En investering i denne badedragt er en investering i dit barns komfort, sikkerhed og stilfulde udseende. Lad dem skille sig ud i mængden med denne fantastiske badedragt fra Petit Crabe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy B Peeter Pan Badedragt Liberty© fabric – Str. 2-3 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.