Tilbud!

Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt Liberty© fabric – Str. 3-4 år

Original price was: 500 kr..Current price is: 250 kr..

Opdag den smukke Petit Crabe Betsy D Barbara badedragt i Liberty© fabric. Perfekt pasform og UV-beskyttelse til piger i str. 3-4 år.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301504273907 Kategori:

Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt vil have din lille en til at skinne som solen på stranden eller ved poolen. Denne charmerende badedragt er lavet af høj kvalitet Liberty© stof, der ikke kun er smukt, men også skånsom mod huden. Med en blød og strækbar sammensætning er denne badedragt behagelig at have på, så din lille en kan lege og bevæge sig frit uden begrænsninger.

Med elegante kanter og stropper, der krydser på ryggen, vil din lille prinsesse se sød og stilfuld ud hele dagen lang. Designet er tidløst og klassisk, hvilket gør det til et must-have til enhver ung divas sommergarderobe. Denne badedragt er perfekt til dage fyldt med leg, sjov og uendelige svømmeture.

Beskyt din lille solstråle mod skadelige UV-stråler med denne badedragt, der er fremstillet i UV-beskyttende tekstiler, der overholder standarden 801. På den måde kan du være sikker på, at din engel er beskyttet mod solens stråler, mens hun nyder solen og vandet.

Giv din lille en et strejf af elegance og komfort med Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt. Lad hende føle sig som en ægte vandprinsesse og se hende stråle med glæde og udstråling i denne smukke badedragt. Tag din lille solstråle med på eventyr i vandet og skab minder for livet med denne fantastiske badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt Liberty© fabric – Str. 3-4 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.