Tilbud!

Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt Liberty© fabric – Str. 5-6 år

Original price was: 500 kr..Current price is: 250 kr..

Forkæl din lille fashionista med Petit Crabes trendy badedragt i Liberty© fabric. Perfekt til leg og strandhygge. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301543340720 Kategori:

Nu kan din lille ballerina stråle på stranden eller ved poolen i denne fantastiske Petit Crabe Betsy D Barbara badedragt. Denne charmerende badedragt er designet til at give din datter en smuk og stilfuld look samtidig med at hun kan nyde at lege og svømme komfortabelt.

Med sine krydsende stropper på ryggen og elegante kanter er denne badedragt ikke kun praktisk, men også utrolig sød og trendy. Lavet med Liberty© fabric, er denne badedragt af høj kvalitet og giver en behagelig pasform hele dagen. Det lette materiale føles behageligt mod huden og sikrer maksimal bevægelsesfrihed, perfekt til leg og svømning.

Beskyt din lille pige mod solens skadelige stråler med denne badedragt, der er fremstillet med UV-beskyttende tekstiler, der opfylder de højeste standarder (UPF 50+). På den måde kan hun lege og have det sjovt under solen uden bekymringer.

Denne badedragt er ideel til badeferier, svømmetimer eller en sjov dag i solen. Lad din datters personlighed skinne igennem med denne skønne badedragt, der kombinerer stil, komfort og funktion.

Giv din lille prinsesse den bedste badedragt til sommeren – Petit Crabe Betsy D Barbara badedragt er det perfekte valg for en sjov og stilfuld badeoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Betsy D Barbara Badedragt Liberty© fabric – Str. 5-6 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.