Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Lemonade

350 kr.

Forkæl din lille én med stil og beskyttelse i denne søde badedragt fra Petit Crabe. UV50-beskyttelse og skøn lemonadefarve.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900912494833 Kategori:

Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Lemonade er den ultimative badedragt til din lille solstråle. Med sit charmerende design og høje UV-beskyttelse (UV50), er denne badedragt perfekt til lange dage på stranden eller ved poolen. Den smukke citrongule farve giver en frisk og livlig følelse, der matcher sommerens glade stemning.

Denne badedragt er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Det lette og strækbare materiale sikrer, at dit barn kan bevæge sig frit og komfortabelt, mens dragtens UV-beskyttelse blokerer skadelige solstråler og beskytter deres sarte hud. Med den praktiske lynlås foran er det nemt at få dragten af og på, og skulderstropperne kan justeres for den perfekte pasform.

Petit Crabe er et kvalitetsmærke kendt for deres holdbare og stilfulde badetøj til børn. Med Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Lemonade får du ikke kun et pålideligt og funktionelt produkt, men også en dragt, der skiller sig ud med sit unikke design og høje kvalitet.

Giv dit barn den bedste beskyttelse og komfort under solrige aktiviteter med denne fantastiske badedragt. Lad dem skinne som en solstråle i Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Lemonade og skab uforglemmelige sommerminder sammen.Investér i kvalitet, stil og sikkerhed med denne ægte perle blandt børnebadetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Lemonade”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.