Petit Crabe Badedragt – BADE – UV50+ – Betsy B

400 kr.

Gør badetiden sjovere med Petit Crabe badedragten. Beskytter mod solen (UV50+) og kommer i det sødeste Betsy Blue design. Kvalitet og stil i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901183701562 Kategori:

Badetøj behøver ikke kun være praktisk – det kan også være en modeerklæring. Petit Crabe Badedragt – BADE – UV50+ – Betsy B er det perfekte valg for både stilbevidste børn og deres forældre. Badedragten kombinerer høj funktionalitet med et elegant og moderne design, der vil få dit barn til at skille sig ud på stranden eller ved poolen.

Badedragten er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der giver en behagelig pasform og beskyttelse mod solens skadelige stråler med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+. Dit barns hud vil være godt beskyttet, mens de leger og nyder solen.

Med badedragtens smukke mønster og farver vil dit barn se både sødt og stilfuldt ud. Den er designet med tanke på både komfort og bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege og svømme uden besvær. Den skønne Betsy B-stil og de fine detaljer gør denne badedragt til et must-have i enhver lille fashionistas sommergarderobe.

Uanset om I skal på ferie, en tur til stranden eller bare slappe af ved poolen derhjemme, vil Petit Crabe Badedragt – BADE – UV50+ – Betsy B være det perfekte valg. Lad dit barn skinne og føle sig tryg i vandet med denne flotte badedragt, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse på bedste vis. Gør jer klar til en sommer fyldt med sjove stunder i vandet med denne skønne badedragt fra Petit Crabe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Badedragt – BADE – UV50+ – Betsy B”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.