Mini Rodini Badedragt – Dolphins Sp Frill – Hvid/Sort

450 kr.

Gør din lille svømmer klar til stranden med denne søde Mini Rodini badedragt med delfiner. Bæredygtigt design og max komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900022384271 Kategori:

Mini Rodini Badedragten i Dolphins Sp Frill mønsteret er en sand perle til enhver lille fashionista’s sommergarderobe. Den smukke badedragt leveres i en klassisk hvid farve med et legende delfinmønster i sort, der skaber en charmerende og legesyg kontrast. Det flæsekantede design tilføjer en ekstra fin detalje, der vil få dit barn til at føle sig som en ægte vandprinsesse.

Fremstillet af blødt og strækbart materiale sikrer denne badedragt en behagelig pasform og fuld bevægelsesfrihed, så din lille én kan lege og have det sjovt ved poolen eller på stranden hele dagen. Den høje kvalitet og omhyggelige håndværk bag Mini Rodini Badedragten garanterer holdbarhed og komfort, så du kan være sikker på, at dit barns badetøj føles godt og ser fantastisk ud hele sæsonen.

Badedragtens klassiske snit kombineret med det moderne Dolphins Sp Frill print gør den til det perfekte valg for den stilbevidste badebabe, der ønsker at skille sig ud i mængden. Med Mini Rodini Badedragten kan dit barn udtrykke sin personlige stil og vise sin kærlighed til havet og dets magiske skabninger på en sjov og fashionable måde.

Giv dit barn mulighed for at svømme med delfiner i denne fortryllende badedragt fra Mini Rodini og lad dem skabe uforglemmelige sommerminder i stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Rodini Badedragt – Dolphins Sp Frill – Hvid/Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.