Konges Sløjd Badedragt – Manuca Frill – Bloomie Sprinkle

400 kr.

Forkæl din lille prinsesse med en sød og stilfuld badedragt fra Konges Sløjd. Unikt design med flæsedetaljer og blomstermønster.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900076033691 Kategori:

Konges Sløjd Badedragten Manuca Frill – Bloomie Sprinkle er en sand drøm af en badedragt, der vil få ethvert barn til at stråle af glæde. Den smukke badedragt er designet med et delikat blomsterprint i en skøn pastelfarvepalette, der emmer af sommer og leg. Med sit feminine frill-detalje på skuldrene og de fine flæsedetaljer på hoften, giver denne badedragt et smukt og romantisk udtryk, som enhver lille pige vil elske.

Den skønne badedragt er ikke kun fantastisk at se på, den er også udført i høj kvalitet og med komforten i fokus. Lavet af blødt og strækbart stof, sikrer den optimal bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege og svømme med lethed og uden begrænsninger. Med justerbare stropper og en elastisk talje, kan badedragten let tilpasses til den perfekte pasform, så dit barn kan føle sig tryg og komfortabel hele dagen lang.

Udover sit fantastiske design og behagelige pasform, er Konges Sløjd Badedragten også praktisk og funktionel. Det hurtigtørrende materiale sikrer, at badedragten er klar til brug igen på ingen tid, hvilket er ideelt til travle dage fyldt med sjov og leg ved stranden eller poolen. Med UV 50+ beskyttelse er dit barn desuden godt beskyttet mod solens skadelige stråler, så I kan nyde lange dage i solen med sindsro.

Så lad dit barn hoppe i denne eventyrlige badedragt fra Konges Sløjd og oplev magien af sommer, leg og ren glæde. Lad hende føle sig som en ægte prinsesse i vandkanten og skab minder for livet med denne enestående badedragt, der bringer smil og lykke med sig overalt den går. Giv dit barn en oplevelse ud over det sædvanlige med Konges Sløjd Badedragten Manuca Frill – Bloomie Sprinkle – en badedragt, der får hjerter til at smelte og drømme til at blomstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Badedragt – Manuca Frill – Bloomie Sprinkle”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.