Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Balsam – 950ml

299 kr.

Få din våddragt til at skinne som ny med Jaws Slosh. Skånsom formel beskytter og forlænger levetiden på din dragt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100197820101 Kategori:

Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Balsam er den ultimative løsning til at holde dine våddragter og neoprenudstyr i topform. Med dens kraftfulde formel fjerner den effektivt salt, klor og alle former for mikroorganismer, herunder mug og alger, som kan ødelægge dit udstyr.

Med en generøs mængde på 950 ml får du rigeligt med produkt til mange rensninger, hvilket gør det til en økonomisk og praktisk investering for enhver vand- eller dykkelseseentusiast. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle købe nyt udstyr oftere end nødvendigt, da Jaws Slosh vil forlænge levetiden på dine dragter markant.

Denne shampoo og balsam kombineret i ét produkt giver dig en nem og hurtig måde at holde din våddragt frisk og ren efter hver brug. Den blødgørende balsam sikrer, at dit neopren forbliver blødt og fleksibelt, samtidig med at den beskytter mod udtørring og revner.

Med Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Balsam kan du være sikker på, at du altid er forberedt på dit næste eventyr i vandet, samtidig med at du passer godt på dit udstyr og miljøet. Giv dine våddragter den kærlighed og pleje, de fortjener med dette enestående produkt fra Jaws Slosh.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Balsam – 950ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.