Tilbud!

Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer (Sort) – 12

Original price was: 2.000 kr..Current price is: 975 kr..

Giv dig selv en fordel i vandet med denne topkvalitets våddragt til damer. Perfekt pasform, maksimal bevægelsesfrihed og optimale præstationer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800004938270 Kategori:

Gul Response 5/4mm Nordic våddragten til damer i sort farve er den ultimative følgesvend til alle dine vandeventyr året rundt. Denne dragt er skabt til at håndtere det danske vejr med lethed og stil.

Med en tykkelse på 5/4mm holder denne våddragt dig varm og komfortabel i selv de koldeste forhold. Den ergonomiske pasform sikrer fuld bevægelsesfrihed, så du kan nyde alle former for vandsport uden begrænsninger. Våddragtens sømløse konstruktion reducerer risikoen for gnavsår og irritation, så du kan fokusere på at have det sjovt i vandet.

Det elegante sort design gør dig til den bedst klædte vandhund på stranden. Den smarte detalje med det norske flag ved håndleddet tilføjer et strejf af personlighed til dragten. Du vil med garanti skille dig ud fra mængden og få masser af komplimenter.

Våddragten er designet til at være holdbar og slidstærk, hvilket betyder, at den kan holde til mange timers sjov i vandet uden at miste sin form eller funktion. Materialerne er af høj kvalitet og sikrer, at dragten forbliver i topform sæson efter sæson.

Uanset om du er en erfaren vandsportentusiast eller blot ønsker at udforske det danske havliv, så er Gul Response 5/4mm Nordic våddragten den perfekte valg. Så hop i dragten, tag fat på dine eventyr og lad det danske vand være din legeplads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer (Sort) – 12”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.