Tilbud!

Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer (Sort) – 12/14

Original price was: 2.000 kr..Current price is: 975 kr..

Dykker ned i eventyret med Gul Response våddragten. Hold varmen og vær komfortabel i nordiske farvande med denne stilfulde dragt.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800004938294 Kategori:

Denne Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer er din ultimative ledsager i kampen mod elementerne, uanset hvilket eventyr du begiver dig ud på. Nyd friheden ved at bevæge dig igennem bølgerne med lethed og selvtillid i denne stilfulde sorte dragt.

Med en tykkelse på 5/4mm er denne våddragt designet til at holde dig varm og behagelig, selv i de koldeste nordiske farvande. Dragtens ergonomiske pasform sikrer, at den følger dine bevægelser perfekt, så du kan fokusere på din træning eller nyde din surfoplevelse uden at blive hæmmet af stivhed.

Det smukke norske flagdetalje ved håndleddet giver dragten et unikt og stilfuldt touch, der skiller dig ud fra mængden. Uanset om du er en erfaren surfer eller er helt ny inden for vandsport, vil denne dragt hjælpe dig med at opnå dine mål og udforske nye horisonter.

Uanset om du er på jagt efter den perfekte bølge, ønsker at udforske dykningens verden eller bare ønsker at nyde naturens skønhed ved kysten, vil denne Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer være din trofaste ledsager. Med dens holdbarhed og komfort er denne dragt skabt til at følge med dig på utallige eventyr i naturen.

Kast dig ud i vandet med tillid og stil med denne Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer. Lad dig inspirere af havets kraft og skønhed, og oplev den ultimative frihed og glæde ved at være ét med elementerne. Din næste vandeventyr venter på dig – er du klar til at tage imod det?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt til damer (Sort) – 12/14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.