Tilbud!

Funkita Badedragt – UV50+ – Single Strap – Pino Punch m. Ananass

Original price was: 475 kr..Current price is: 285 kr..

Fremhæv din stil på stranden med Funkita badedragten i Pino Punch design med enkelt stropløsning og UV50+ beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900111968183 Kategori:

Dybde din svømmetræning med stil og komfort med Funkita Pino Punch badedragt. Denne fantastiske badedragt kombinerer både funktionalitet og mode på en enestående måde. Med dens levende ananasdesign og unikke single strap-design skiller denne badedragt sig virkelig ud på banen.

Funkita Pino Punch badedragt er lavet af det fineste kvalitetsmateriale, der sikrer både holdbarhed og komfort under dine svømmesessioner. Den strækbare og hurtigtørrende stof gør det muligt for dig at bevæge dig frit i vandet uden nogen begrænsninger. Den indbyggede UV50+ beskyttelse holder din hud sikker mod skadelige solstråler, så du kan nyde solen uden bekymringer.

Det unikke single strap-design giver dig en fuld bevægelsesfrihed i skuldrene og ryggen, samtidig med at det tilføjer et stilfuldt touch til din svømmestil. Den perfekte pasform sikres af de justerbare stropper, der kan tilpasses efter din kropstype. Med Funkita Pino Punch badedragt kan du stole på, at du ser fantastisk ud, mens du præsterer på dit bedste i poolen.

Uanset om du er en seriøs konkurrencesvømmer eller bare nyder at svømme for sjov og motion, vil Funkita Pino Punch badedragt følge dig hele vejen. Denne badedragt er skabt til at inspirere dig til at opnå dine mål og samtidig se fantastisk ud. Gør din svømmetræning mere spændende og stilfuld med Funkita Pino Punch badedragt – et must-have tilbehør til enhver vandhunds garderobe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Funkita Badedragt – UV50+ – Single Strap – Pino Punch m. Ananass”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.