That’s Mine Badedragt – UV50+ – Safina – Spring Poppies

300 kr.

Få din lille én klar til stranden med denne skønne UV50+ badedragt fra That’s Mine. Beskytter mod solen og ser samtidig skøn ud med det farverige Spring Poppies print.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901086525525 Kategori:

Oplev en sommer fuld af solskin og sjov med That’s Mine Safina badedragten i det smukke Spring Poppies design. Denne badedragt er ikke bare en badedragt – den er en uvurderlig måde at beskytte dit barn mod solens skadelige stråler samtidig med, at den får dem til at se yndig ud.

Med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+ kan du trygt lade dit barn lege og svømme uden bekymring for solskoldning. Den langærmede dragt dækker hele overkroppen og armene, mens det elastiske materiale giver bevægelsesfrihed og komfort. Badedragten er også hurtigtørrende og åndbar, så dit barn kan nyde leg og vandplask både i og uden for vandet.

Det Spring Poppies design er en fryd for øjet med sine blomster i fuldt flor og lyse farver, der får ethvert barn til at stråle af glæde. Den praktiske lynlås gør det nemt at tage dragten af og på, hvilket er en stor fordel, når børnene er utålmodige efter at komme ud og lege.

Så lad dit barn skinne som solen og beskyt dem samtidig med That’s Mine Safina badedragten. En kombination af stil, komfort og sikkerhed, der gør den til det perfekte valg til sommerens mange vandeventyr. Giv dit barn det bedste af det bedste og lad dem opleve en verden af sjov og leg uden bekymringer. With That’s Mine, it’s all about the kids.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “That’s Mine Badedragt – UV50+ – Safina – Spring Poppies”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.