Tilbud!

Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt – Str. 80 cm

Original price was: 230 kr..Current price is: 92 kr..

Oplev et magisk haveventyr med Lil’Atelier Violet Ice Fabia badedragten. Flot design, høj kvalitet og perfekt pasform til din lille svømmer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300273103613 Kategori:

Forestil dig dine små eventyrlystne børn, der plasker rundt i svømmebassinet, deres øjne lyser op af ren glæde og deres latter fylder luften. Med Lil’Atelier Violet Ice Fabia badedragten kan du se dine børn udforske og nyde vandet med stil og selvtillid.

Denne skønne badedragt kombinerer komfort, funktionalitet og æstetik på enestående vis. Med sin strålende violette farve og flotte isblomstprint vil din lille ene se helt fantastisk ud i denne badedragt. Det smigrende design med de justerbare skulderstropper gør det let at tilpasse pasformen, så dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet i vandet.

Fremstillet af blødt og strækbart materiale af høj kvalitet (80% polyamid, 20% elastan), garanterer Violet Ice Fabia badedragten en behagelig og behagelig pasform, som din lille eventyrer vil elske at have på. Stoffet er hurtigtørrende og sørger for, at dit barn forbliver behageligt tør og varm, selv efter mange timer i vandet.

Med denne badedragt behøver du ikke bekymre dig om solens skadelige stråler, da den har en UV-beskyttelsesfaktor på 50+, der effektivt beskytter dit barns følsomme hud mod solskoldning. Så du kan slappe af og nyde solrige dage ved poolen eller stranden med fuld tillid til, at din lille ene er godt beskyttet.

Lil’Atelier Violet Ice Fabia badedragt er ikke bare en almindelig badedragt – det er et statement om stil, kvalitet og omsorg for dit barns velvære. Lad din lille ene skille sig ud i mængden og skabe uforglemmelige minder i vandet med denne fantastiske badedragt. Gør dig klar til en sommer fyldt med sjov, smil og eventyr med Lil’Atelier Violet Ice Fabia badedragten. Din lille ene vil takke dig for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lil’Atelier Violet Ice Fabia Badedragt – Str. 80 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.