Tilbud!

Liewood Maverick Langærmet Våddragt Tuscany Rose – Str. 110 cm

Original price was: 550 kr..Current price is: 220 kr..

Optimér dit barns leg i vandet med stil i denne bløde Liewood våddragt. Beskytter mod solen og holder dit barn komfortabelt hele dagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764302059011916 Kategori:

Dyk ned i en fortryllende verden af leg og eventyr med Liewood Maverick Langærmet Våddragt i farven Tuscany Rose. Denne smukke og funktionelle våddragt er designet med børn i tankerne, komfortabel og samtidig stilfuld. Lavet af 100% polyester, giver den en blød og behagelig fornemmelse på huden, så dine små eventyrere kan udforske verden uden bekymringer.

Dragten er perfekt til leg ved stranden, poolen eller endda i haven. Det langærmede design beskytter mod solens skadelige stråler, samtidig med at det holder børnene varme på kølige dage. Med den flotte Tuscany Rose farve vil dit barn skille sig ud og føle sig som en ægte modeikon, mens de leger og plasker rundt.

Våddragten er let at tage af og på med lynlås foran, så det er nemt for børnene at klare det selv. Den er også let at rengøre og tåler gentagne vaske, så den altid er klar til næste eventyr. Husk blot at følge vaske- og brugsanvisningen for at bevare farver og materiale i topform.

Med Liewood Maverick Langærmet Våddragt får du både stil, komfort og funktion i én pakke. Lad dine børn udforske verden med lethed og elegance, mens de skaber minder for livet i denne fantastiske våddragt. Gør klar til sjov og leg med Liewood Maverick Langærmet Våddragt i Tuscany Rose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Maverick Langærmet Våddragt Tuscany Rose – Str. 110 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.