BECO Rosa/Multifarve BECO-SEALIFE® badedragt – Str. 116 cm

269 kr.

Forkæl dig selv med en BECO-SEALIFE badedragt i en fantastisk kombination af rosa og multifarve. Perfekt til stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764302138088413 Kategori:

Skin din indre havfrue frem med denne smukke BECO Sealife badedragt. Denne dragt er det perfekte valg til stranddage, poolfester eller svømmeture. Med sit livlige og farverige havdyrprint vil denne badedragt helt sikkert skille sig ud og bringe et smil frem på alles læber.

Denne badedragt er designet med komfort og stil for øje. Den er lavet af en blød og elastisk polyamid-/elastan-blanding, der føles behagelig mod huden og giver dig fuld bevægelsesfrihed under vandet. Dragten har en racerback-design, der ikke kun giver dig maksimal bevægelsesfrihed, men også et stilfuldt og moderne look.

Beskyt din hud mod solens skadelige stråler med denne badedragt, der har en UV-beskyttelse på 50+. Det betyder, at du kan nyde solen uden at bekymre dig om solskoldning eller solskader.

Denne badedragt er perfekt til små piger i størrelser på 116 cm. Lad din lille helt føle sig som en ægte havfrue, når hun hopper i vandet iført denne smukke BECO Sealife badedragt. Giv hende en uforglemmelig sommer fyldt med sjov, leg og masser af svømmeture med denne fantastiske badedragt.

Lad denne badedragt blive et symbol på sjov, eventyr og livsglæde for dit barn. Køb den i dag og lad din lille pige skinne som en ægte havfrue i vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BECO Rosa/Multifarve BECO-SEALIFE® badedragt – Str. 116 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.