Color Kids Badedragt – Lavender Mist

150 kr.

Forkæl din lille med en smuk Color Kids badedragt i en skøn lavendelfarve. Perfekt til poolen og stranden. Attraktivt design og høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900665627344 Kategori:

Color Kids Badedragt i den smukke farve Lavender Mist er enhver piges drøm om en sommerlig og stilfuld garderobe. Denne badedragt kombinerer høj kvalitet, funktionelt design og trendy farver for at skabe det ultimative look til stranden eller poolen. Lavender Mist er en fortryllende lyserød-lilla nuance, der bringer tankerne hen på blomstrende lavendelmarker og eventyrlige sommeraftener.

Denne badedragt er perfekt til aktiv leg og svømning, da den er lavet af holdbart materiale, der samtidig er behageligt for barnet at have på. Den skaber en perfekt pasform og giver optimal bevægelsesfrihed, så dit barn nemt kan udforske vandet uden besvær. Badedragten har justerbare stropper, som gør det muligt at tilpasse den individuelt til dit barns kropsform og sikre maksimal komfort og bevægelighed.

Det smukke design på badedragten består af flotte detaljer såsom en fin flæsekant i halsudskæringen og et feminint bindebånd i taljen, der giver et stilfuldt og sofistikeret touch. En sød buepynt på ryggen afslutter looket og tilføjer et ekstra strejf af elegance.

Color Kids Badedragt i Lavender Mist er ikke bare en badedragt – det er et statement om stil, elegance og leg. Med denne badedragt kan dit barn føle sig som en vaskeægte vandprinsesse og stråle af selvtillid og glæde ved enhver strand- eller pooloptræden.

Giv dit barn den ultimative badedragtsoplevelse med denne skønne Color Kids Badedragt i Lavender Mist – lad hende drømme sig væk i en verden af eventyr, leg og sommerglæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Color Kids Badedragt – Lavender Mist”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.