Color Kids Pige Badedragt UV 50+ – Lavender Mist – 98

150 kr.

Forkæl din lille pige med stil og beskyttelse i denne skønne badedragt i smukke farver. UV 50+ beskyttelse. Ideel til sjov i solen.

Køb her

Varenummer (SKU): 11939500842682670 Kategori:

Denne charmerende Color Kids badedragt er det perfekte valg til din lille pige, der elsker at lege og svømme i solen. Med dens smukke lavendelfarve og delikate print foran, vil din datter føle sig som en ægte vandprinsesse på stranden eller ved poolen.

Denne badedragt er ikke kun stilfuld, men også utroligt praktisk. Den er lavet af høj kvalitet stof, der beskytter mod skadelige UV-stråler med en faktor på 50+. Så du kan være sikker på, at din datter er godt beskyttet mod solens skadelige virkninger, mens hun får mest muligt ud af sin sjov i vandet.

Med en simpel og behagelig pasform vil din lille pige have fuld bevægelsesfrihed til at plaske rundt og lege uden begrænsninger. Den detaljerede rygudskæring tilføjer et strejf af elegance til denne ellers praktiske badedragt, hvilket gør den til den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Glem alt bøvlet med at skulle smøre din datter ind i solcreme, når hun hopper i vandet. Denne badedragt dækker det meste af kroppen, og med dens solbeskyttelsesfaktor kan du slappe af og vide, at din pige er i gode hænder, selv når solen står på sit højeste.

Invester i kvalitet og stil med denne Color Kids badedragt, der vil glæde din datter og give hende mulighed for at nyde sommeren fuldt ud. Lad hende løbe frit, lege vildt og skabe minder i denne smukke og praktiske badedragt, der er designet til at holde til enhver legedag ved vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Color Kids Pige Badedragt UV 50+ – Lavender Mist – 98”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.