Konfidence Våddragt – Shorty – Pink

370 kr.

Opdag friheden ved at svømme med stil i en Konfidence Shorty våddragt. Ideel til leg i vandet og beskytter mod solen.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900434532007 Kategori:

Konfidence Våddragt i Shorty-modellen er den ultimative måde at beskytte din lille vandhund mod kulde og solskoldning under vandleg. Dragten er ikke kun designet til at give optimal beskyttelse, men den er også yderst stilfuld med sit lyserøde design, der vil få din lille guldklump til at skille sig ud på stranden eller i svømmehallen.

Denne våddragt er lavet af høj kvalitet neopren, der giver både varme og fleksibilitet, hvilket gør det nemt for dit barn at bevæge sig frit i vandet. Neoprenmaterialet holder kroppen varm, selv i køligere vand, så dit barn kan nyde længere tid i vandet uden at blive for kold. Dragtens korte ærmer og ben giver ekstra bevægelsesfrihed og komfort, perfekt til leg og svømning.

Med Konfidence Våddragt kan du føle dig tryg ved, at dit barn er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, da dragten har en solbeskyttelsesfaktor på UPF 50+. Dette gør det til det ideelle valg til udendørs vandlege og ferier på stranden.

Ud over at være funktionel og beskyttende er dragten også let at tage af og på med den lynlås, der går fra hals til låret. Dette gør det nemt for både dig og dit barn at klæde sig på og af, så I kan komme i vandet hurtigt og ubesværet.

Konfidence Våddragt i Shorty-modellen er ikke kun en nødvendighed for vandelskeren, men også et sjovt og stilfuldt tilbehør, der vil give dit barn selvtillid og glæde ved vandleg. Lad din lille opdage glæden ved vandet med denne fantastiske våddragt.

Tag din lille vandhund med på eventyr med Konfidence Våddragt i Shorty-modellen, og lad hende skabe minder for livet i sikkerhed, stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konfidence Våddragt – Shorty – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.