Splash About Våddragt – Wetsuit – UV50+ – Forest Walk

420 kr.

Gør badetiden til en fest med Splash About Våddragten. Beskytter mod solen med UV50+ og holder dit barn varmt i vandet. Perfekt til skovturen.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900788212041 Kategori:

Forestil dig at tage på stranden en varm sommerdag, solen skinner, bølgerne bryder ind mod kysten, og du og dine børn er klar til en dag fyldt med sjov og leg. Men vent – har du husket det vigtigste udstyr? Med Splash About Våddragten er du sikret en dag uden bekymringer og fyldt med glæde og eventyr.

Denne fantastiske våddragt er designet til at beskytte dine børn mod solens skadelige stråler med dens UV50+ beskyttelse, så de kan lege og boltre sig uden at bekymre sig om solforbrændinger. Den skræddersyede pasform og det fleksible materiale giver fri bevægelighed, hvilket gør det til det perfekte valg til leg i vandet.

Med sit unikke Forest Walk design bringer denne våddragt et strejf af natur og eventyr til dine børns strandoplevelse. De vil elske at bære denne farverige og livlige våddragt, der skiller sig ud fra mængden og vækker deres fantasi.

Splash About Våddragten er ikke kun stilfuld og beskyttende, den er også yderst funktionel. Dragten er nem at komme i og af takket være lynlåsen på bagsiden, og det hurtigtørrende materiale gør det let at holde den ren og frisk til næste stranddag.

Så invester i dine børns glæde, sikkerhed og komfort med Splash About Våddragten. Lad dem udforske verdenen af eventyr, leg og sjov ved stranden, poolen eller vandlandet, velvidende at de er godt beskyttet og klædt på til enhver lejlighed. Lad dem skabe minder for livet iført denne fantastiske våddragt, og se deres smil skinne lysere end solen på en perfekt sommerdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Splash About Våddragt – Wetsuit – UV50+ – Forest Walk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.