Splash About Våddragt – Wetsuit – Strawberry

370 kr.

Giv dit barn maksimal beskyttelse og komfort i vandet med Splash About Våddragt – nu i en lækker jordbærdesign. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901251378874 Kategori:

Intet problem.

Nyd solen uden bekymringer om solskoldning eller uønsket kropsafkøling med Splash About Våddragten i jordbærdesign. Denne fantastiske våddragt er designet til at give dit barn den perfekte balance mellem solbeskyttelse og bevægelsesfrihed under vandet. Lavet af høj kvalitet neoprenmateriale, dette produkt er ikke kun behageligt at have på, det giver også en fremragende isolering for at holde dit barn varmt, selv når vandet er køligt. Denne våddragt er ideel til svømning, strand leg eller bare at nyde vandet uden bekymringer.

Splash About Våddragten er ikke bare praktisk, den er også super stilfuld med sit friske jordbærdesign, der skiller sig ud på stranden og poolen. Dit barn vil elske at have denne søde våddragt på sig, og du kan være sikker på at de er godt beskyttet mod solens skadelige stråler takket være den indbyggede UPF 50+ solbeskyttelse.

Denne våddragt er let at tage af og på, så du kan nyde mere tid i vandet og mindre tid med besværligt tøjskift. Den elastiske kant og lynlås i fuld længde giver en perfekt pasform og muliggør ubesværet bevægelse. Med Splash About Våddragten kan dit barn lege og svømme frit og sikkert, mens du som forælder kan slappe af og nyde øjeblikket.

Invester i dit barns komfort og sikkerhed med Splash About Våddragten i jordbærdesign. Gør dig klar til masser af sjove sommerdage ved vandet med dette fantastiske produkt, der kombinerer stil, funktionalitet og beskyttelse i én pakke. Træk dig ikke tilbage fra at skabe uforglemmelige minder med dit barn, mens de nyder vandet i stil med Splash About Våddragten. Gør dig klar til en sommer fyldt med leg, latter og kærlige stunder med dit elskede barn – alt sammen muliggjort af Splash About Våddragten i jordbærdesign.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Splash About Våddragt – Wetsuit – Strawberry”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.