Tilbud!

Konges Sløjd Aster Animal Badebukser Kalamata – Str. 9 mdr

Original price was: 280 kr..Current price is: 112 kr..

Opdag Kalamata badebukserne fra Konges Sløjd – perfekte til dit barns næste svømmetur. Beskytter mod solen med stil og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301875849805 Kategori:

De søde Konges Sløjd Aster Animal badebukser i farven Kalamata er det perfekte valg til din lille én, når I skal en tur i vandet. Disse badebukser er ikke kun praktiske, men også utroligt charmerende med deres enestående design og høje kvalitet.

Badebukserne er lavet af 80% genanvendt polyester og 20% elastan, hvilket gør dem ikke kun behagelige at have på, men også bæredygtige. De opfylder endda STANDARD 100 by OEKO-TEX, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer og sikrer sikkerheden for dit barns hud.

Med et motiv af nuttede dyr spredt ud over badebukserne vil din lille én se absolut charmerende ud i vandet. Motiverne skaber en sjov og legesyg stemning, som vil gøre badetiden endnu mere underholdende for dit barn.

Badebukserne er designet til at passe til børn i en alder af 9 måneder, hvilket gør dem ideelle til de første svømmeture eller leg i vandkanten. De praktiske og justerbare bånd i taljen sikrer en behagelig pasform, så dit barn frit kan bevæge sig rundt uden begrænsninger.

Husk at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at badebukserne bibeholder deres kvalitet og farveintensitet. Disse badebukser er ikke blot en beklædningsgenstand, men en investering i dit barns komfort og stil.

Så giv dit barn den bedste start på vandeventyret med Konges Sløjd Aster Animal badebukser i farven Kalamata. Lad dem skabe smil og glæde både hos dit barn og dem, der ser ham eller hende nyde vandets glæder. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Aster Animal Badebukser Kalamata – Str. 9 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.