Konfidence våddragt til børn – Warma – Lyserød/hibiscus – Korte våddragter – Børn

289 kr.

Se vores populære Konfidence våddragt til børn i en smuk lyserød/hvidbiscus farve. Hold dine børn varme og sikre under vandet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600060901926 Kategori:

Konfidence våddragt til børn er det perfekte valg til at introducere dine små til glæderne ved vandsport og svømning. Denne Warma våddragt i en charmerende lyserød/hybenfarvet design er specielt designet til børn og giver både komfort og tryghed i vandet.

Våddragten er fremstillet af blødt og behageligt neoprenmateriale, som er kendt for sin fleksibilitet og holdbarhed. Neoprenen beskytter også dit barn mod 100% af solens skadelige UV-stråler, hvilket gør den ideel til udendørs vandsjov og strandaktiviteter.

Med de korte ærmer og ben får dit barn fuld bevægelsesfrihed i vandet, samtidig med at dragten holder dem varme og komfortable. Den ergonomiske pasform sikrer, at dragten følger kroppens bevægelser naturligt og ikke hæmmer svømning eller leg.

Den lyserøde og hibiscusfarvede kombination er perfekt til at tiltrække opmærksomhed og sprede glæde på stranden eller ved poolen. Dit barn vil elske at bære denne stilfulde dragt, som både er praktisk og moderne.

Konfidence våddragt til børn er et pålideligt valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn i vandet. Med denne dragt kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet, komfortabelt og ser sødt ud, mens de udforsker vandsportens spændende verden.

Giv dit barn et spring ind i vandsporten med Konfidence Warma våddragt i lyserød/hibiscus – en pålidelig og stilfuld løsning til sjov og leg i vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konfidence våddragt til børn – Warma – Lyserød/hibiscus – Korte våddragter – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.