Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Betsy m. Blomster

400 kr.

Forkæl din lille solstråle med Petit Crabe Badedragt – Beaa. Beskytter mod solen (UV50) og garanterer både stil og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900526152468 Kategori:

Skal din lille solstråle have den mest elegante og praktiske badedragt til sommeren? Så er Petit Crabe Badedragten Beaa med det smukke blomsterprint det oplagte valg. Denne badedragt er designet med omtanke for både stil og funktionalitet og vil med garanti få din lille pige til at stråle på stranden eller ved poolen.

Petit Crabe er kendt for deres høje kvalitet og fokus på bæredygtige materialer, og det ses tydeligt i denne badedragt. Den er lavet af et blødt og strækbar materiale, der giver optimal bevægelsesfrihed, så din datter kan lege og svømme ubesværet hele dagen lang. Med UV-beskyttelse på 50+ er du også sikret, at din datters sarte hud beskyttes mod solens skadelige stråler.

Den smukke blomsterprint på badedragten tilføjer et strejf af elegance og femininitet, der vil få enhver lille piges hjerte til at banke lidt hurtigere. De fine detaljer såsom de justerbare stropper og den søde flæsekant ved underdelen giver badedragten et ekstra touch af sødme og charme.

Uanset om I skal på ferie ved stranden, en tur i svømmehallen eller bare hygge jer i haven, så vil Petit Crabe Badedragten Beaa være det perfekte valg. Lad din datter føle sig som en ægte strandprinsesse og skab minder for livet i denne skønne badedragt.

Forkæl din lille pige med det bedste af det bedste og lad hende skinne som en sand stjerne i Petit Crabe Badedragten Beaa – Betsy med blomster. Lad sommeren komme – din datter er klar til at erobre verden med stil og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Badedragt – Beaa – UV50 – Betsy m. Blomster”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.