Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Playful Otters

370 kr.

Gør stranddagen endnu sjovere med Splash About våddragten i sødt playful otters-design. Beskytter mod solen med UV40+.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900068056638 Kategori:

Med den Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Playful Otters, får du den perfekte kombination af komfort, sikkerhed og sjov til dit barns tid ved stranden eller poolen. Denne livlige våddragt er designet med både stil og funktionalitet for øje, så dit barn kan nyde vandleg uden bekymring.

Med UV40+ beskyttelse er denne våddragt det ideelle valg for forældre, der ønsker at beskytte deres børn mod solens skadelige stråler. Den tætsiddende pasform og dækning af arme og ben giver ekstra beskyttelse mod solskoldning, samtidig med at materialet er åndbart og behageligt at have på i varmt vejr.

Den livlige Playful Otters print på våddragten vil helt sikkert vække glæde hos dit barn og bidrage til en sjov og legende stemning. Våddragtens holdbare materiale sikrer langvarig brug, så dit barn kan udforske vandet med lethed og frihed.

Et ekstra lag af sikkerhed tilføjes med våddragtens flydeevne, der hjælper med at holde dit barn oppe i vandet og giver ekstra tryghed for både barnet og forældrene. Med denne våddragt kan dit barn udforske vandet med selvtillid og glæde.

Så lad dit barn dykke ned i sjov og eventyr med Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Playful Otters. Det er det ideelle valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn, både når det kommer til sikkerhed, komfort og sjov i vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Playful Otters”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.