Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Strawberry Field

370 kr.

Forkæl dit barn med Splash About’s UV40+ våddragt i Strawberry Field-design. Beskytter mod sol og vand – perfekt til sjov på stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901829197921 Kategori:

Splash About Våddragten Sun & Sea i farven Strawberry Field er en absolut must-have til alle vandglade børn. Denne fantastiske våddragt kombinerer stil, funktionalitet og beskyttelse på den mest perfekte måde. Perfekt til leg i poolen, stranden eller endda i vandlandet.

Med UV-beskyttelse på 40+ er denne våddragt det ideelle valg for forældre, der ønsker at beskytte deres børn mod solens skadelige stråler. Du kan trygt lade dine små tumle og lege i solen, vel vidende at de er beskyttet mod skadelige UV-stråler.

Våddragten er designet med komfort og bevægelsesfrihed for øje. Det lette og fleksible materiale sikrer, at dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet, så legen ikke bliver hæmmet af tunge og uhåndterlige dragter.

Den livlige Strawberry Field-farve og det sjove design vil med garanti vække glæde hos dit barn. Lad dem svømme som en fisk i vandet eller bygge sandslotte på stranden, alt imens de ser stilfulde og seje ud.

Våddragten er let at tage af og på, så du sparer tid og besvær under de travle pool- eller strandbesøg. Den er også nem at rengøre og tørrer hurtigt, så dit barn altid kan være klar til næste store vandeventyr.

Giv dit barn den bedste beskyttelse og komfort med Splash About Våddragten Sun & Sea i Strawberry Field. Lad dem skinne som solen og være en stjerne på enhver strand eller ved enhver pool. Lad legen begynde med Splash About.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Splash About Våddragt – Sun & Sea – UV40+ – Strawberry Field”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.