Konges Sløjd Badebukser – 2-pak – Frill – Cherry Motif

380 kr.

Gør badetid sjovere med disse søde badebukser fra Konges Sløjd. 2-pak med smukke kirsebærmotiver og fin frynsedetalje. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901862751768 Kategori:

Med Konges Sløjd Badebukser i en 2-pak Frill med Cherry Motif er du garanteret både stil, komfort og kvalitet til din lille engel. Disse badebukser er mere end bare et stykke tøj; de er en statement piece, der vil få dit barn til at skille sig ud på stranden, ved poolen eller på badeværelset derhjemme.

Med et smukt kirsebærmotiv og fine rynkedetaljer på bagsiden af bukserne giver de et sødt og legende udtryk, som er perfekt til de små. Den høje kvalitet af materialerne betyder, at badebukserne er behagelige at have på, samtidig med at de er robuste og holdbare. Dette betyder, at dit barn kan nyde leg og vandpjaskeri hele sommeren, uden at du behøver at bekymre dig om slidtage.

Denne 2-pak giver dig også mulighed for at variere dit barns look, så de kan skifte mellem de to flotte designs alt efter humør og anledning. De elastiske linninger sikrer en god pasform, mens stoffet er let og hurtigtørrende, hvilket er ideelt til aktive børn, der elsker at lege i vandet.

Så hvorfor nøjes med kedelige badebukser, når du kan klæde dit barn på i disse charmerende og funktionelle Konges Sløjd badebukser? Giv dit barn muligheden for at skinne med disse skønne badebukser og lad dem skabe deres egne magiske sommerminder. Eventyret venter lige rundt om hjørnet, så lad det begynde med stil og lethed med disse fantastiske badebukser fra Konges Sløjd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Badebukser – 2-pak – Frill – Cherry Motif”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.